Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen

Brad Pitt zijn ouwelui trekken binnenkort in bij hem en Angelina. Brangelina verhuizen naar Zuid-Frankrijk en mama en papa Pitt komen mee om voor de kinderen te zorgen. Dat wordt gezellig…. met je schoonouders onder één dak, haha. Brad Pitt’s ouders heten Bill en Jane en zij zullen in de toekomst de huidige babysitters van Brangelina gaan vervangen. Brad houdt van een traditioneel leven met de hele familie bij elkaar. Die droom wil hij samen met Angie bewerkstelligen in La France. Op dit moment wordt hun aankomende stulp, een villa in Frankrijk, grondig verbouwd.

Lees ook:Brad Pitt koopt huisje in de Hollywood Hills
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen zaterdag
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:‘Brad Pitt zuipt iedereen onder de tafel’
Lees ook:Brangelina bezoekt een ziekenhuis voor kinderen met kanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>