Brad Pitt nieuw gezicht Chanel No. 5

Brad Pitt in een verleidelijke reclame van Chanel No. 5,  daar zeggen wij geen nee tegen. In de videoclip van 30 seconden laat de acteur weten dat waar hij ook gaat…. jij bent er ook. Brad Pitt kreeg volgens Celebitchy een bedrag van $7 miljoen. Brad Pitt is de eerste mannelijke vertegenwoordiger in een illustere lijst van vrouwen: Nicole Kidman, Audrey Tautou, Vanessa Paradis en Catherine Deneuve gingen hem voor. 

De commercial was vanavond op de televisie te bewonderen. Heb je hem gemist? Kijk onderaan de pagina voor de YouTube video.

Joe Wright is verantwoordelijk voor de reclamefilm van het bekendste parfum ter wereld. Hij is de regisseur van de meesterlijke film Atonement en Pride and Prejudice. Op 6 december gaat zijn nieuwste juweeltje in premiere: Anna Karenina.

Overigens is de sexy tegen een parfum pratende Pitt een compleet andere dan we afgelopen weekend zagen. Toen presenteerde Brad Pitt de documentaire The House I live in, waarvan hij de producent is. Hij deed dat met de woorden: “De tijd dat ik drugs gebruikte is al lang voorbij. Maar neem van mij aan dat ik in eender welke stad in de US, maakt niet uit welke staat, binnen 24 uur elke drugs voor je kan regelen die je maar kunt bedenken.”

De video van de de toespraak van Brad Pitt kun je HIER bekijken. Maar nu de commercial van Chanel No. 5.

Lees ook:Brad Pitt open over strijd tegen drugs
Lees ook:[update] Brad Pitt over strijd tegen drugs: nu op video
Lees ook:Brad Pitt krijgt klap in gezicht
Lees ook:‘Brad Pitt zuipt iedereen onder de tafel’
Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>