Prince eist miljoenen van fans


photo credit: Rene Mensen

Wat doe je als fans ongevraagd videomateriaal van je plaatsten op het internet? Je klaagt ze aan en eist miljoenen. Tenminste zo heeft Prince het aangepakt. Tijdens een optreden van Prince zijn er illegaal opnames gemaakt door 22 fans. Prince is daar niet blij mee en is een juridische procedure gestart.

Het is niet de eerste keer dat Prince niet blij is dat er illegaal videomateriaal wordt vastgelegd. Tijdens een concert van de 55-jarige zanger in Nederland werd een fan uit de zaal gegooid in Paradiso, omdat hij foto’s probeerde te maken met zijn mobiele telefoon. Zie je als fan na een lange tijd eindelijk weer je idool, word je zonder pardon de zaal uitgeflikkerd.

Lees ook:Beyoncé aan het crowdsurfen! (video)
Lees ook:Justin Bieber concert in Australie afgeblazen na gewonden
Lees ook:Madonna en Brahim Zaibat verliefd in Parijs
Lees ook:Symphonica in Rosso: twee concerten gaan door!
Lees ook:Lily Allen stopt met zingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>