Justin Bieber concert in Australie afgeblazen na gewonden

Chaos in Australie. Daar werd een concert van Justin Bieber afgeblazen, nadat de politie in Sydney besloot dat het publiek in gevaar was. De jonge zanger zou een gratis miniconcert geven, maar nadat er zo enorm geduwd en getrokken werd in het publiek en een tiental jonge fans flauwviel en gewond raakte, besloot de politie het evenement niet door te laten gaan.

Dit nieuws viel niet bepaald goed bij de duizenden fans, waarvan velen al de hele nacht voor de deur hadden gelegen. Ongeveer vierduizend fans waren afgekomen op dit gratis concert van de 16-jarige zanger. Justin Bieber zong later één nummer live op de nationale televisie en bood zijn excuses aan aan de fans die hadden gewacht om dit enige concert in Australie te kunnen zien.

Op Twitter liet de jonge zanger weten: “I love my fans…I love it here in Australia…and I want to sing. I WANT TO MAKE THIS CLEAR…I DONT CANCEL…I WOKE UP THIS MORNING TO THE POLICE CANCELING THE SHOW FOR SAFETY REASONS. I love my fans….and I am just as disappointed as everyone else with the news from this morning. I want to sing for my fans.”


Lees ook:Justin Bieber stort in elkaar op podium
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Justin Bieber bezoekt 7-jarig leukemie patientje
Lees ook:Justin Bieber blij met steun fans na breuk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Justin Bieber concert in Australie afgeblazen na gewonden

  1. liv

    wat erg,
    maar ik ben zelf ook een megafan van justin bieber<3

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>