Gaga: we zijn allemaal hetzelfde

De internationale popster Lady Gaga was maandag 16 mei gasthoofdredacteur van alle Metro-edities in 20 landen vanuit de centrale nieuwsredactie in Londen.“Ik ben vereerd en trots om hoofdredacteur voor één dag te zijn van Metro. Niet alleen omdat ik op deze manier direct met de lezers kan praten, maar ook omdat ik de krachtige stem van mijn generatie wil verlichten en hen wil laten spreken voor zichzelf. Ik denk dat vriendelijkheid, mobiliteit en popcultuur de grenzen van liefde en acceptatie kunnen verleggen. We zijn allemaal verschillend en in feite maakt dat ons allemaal hetzelfde”, aldus Gaga.  

Lady Gaga heeft, samen met haar Nederlandse assistent Jeroen Engelen, de redactievergadering voorgezeten, het nieuws voorzien van haar commentaar enlezersvragen beantwoord. Als klap op de vuurpijl heeft Gaga Jeroen gevraagd om een coverontwerp voor één van haar nieuwste singles te maken. “Eerst komt een grote droom uit om haar te ontmoeten en meteen komt er een droom overheen”, zegt Engelen. “Het is de grootste belevenis die ik ooit heb meegemaakt”.

Ook Robert van Brandwijk, hoofdredacteur Metro Holland was aanwezig in Londen, “Lady Gaga was een bevlogen gasthoofdredacteur. Met haar betrokkenheid, persoonlijkheid enideeën hebben we een hele speciale krant gemaakt”.

Lees ook:Lady Gaga hoofdredacteur voor één dag
Lees ook:‘Lady Gaga’s ‘Alejandro’ gejat van Ace of Base’
Lees ook:‘Lady Gaga trouwt in december’
Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:(Video) Lady Gaga doet het met …. CAKE!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gaga: we zijn allemaal hetzelfde

 1. erlise

  Gaga ging voor kaal tijdens lifeshow zie hier fotos en video http://goo.gl/1QDdh

    /   Reply  / 
 2. Amanda h

  Simon Coweel vind Lady Gaga saaiste zangeres, net als Kate Perry en Beonce. .
  Tja, hij heeft natuurlijk Connie Talbot hun liedjes horen zingen. Bij haar vergeleken is zelfs Frank Sinatra saai.
  Youtube – ConnieTalbotOfficial – en of – Connie Talbot News -

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>