Madonna best verdienende artiest


photo credit: Gustavo (lu7frb)

Madonna mag zich de muzikant noemen die het afgelopen jaar het meest heeft verdiend. Met maar liefst 92 miljoen euro staat ze bovenaan de lijst. Het meeste geld verdiende ze met haar concertreeks MDNA en de rest haalde ze binnen met haar eigen kleding- en parfumlijn. Op de tweede plek van best verdienende muzikant staat Lady Gaga, met 59 miljoen euro. Het kan zijn dat Lady Gaga eigenlijk op de eerste plek hoort te staan. Door haar heupoperatie is ze een tijdje uit de picture geweest en ook haar nieuwe album Artpop hoort niet bij deze 59 miljoen. Volgend jaar heeft Lady Gaga vast Madonna van de troon afgestoten. Als ik zoveel geld zou verdienen zou ik echt niet meer weten wat ik er mee zou moeten doen.

Lees ook:Beelden uit nieuwe clip Lady Gaga
Lees ook:Madonna fans woest op Lady Gaga
Lees ook:Katy Perry haalt Justin Bieber in op Twitter
Lees ook:Justin Bieber verslaat Lady Gaga op Twitter
Lees ook:Sandra Bullock best betaalde actrice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>