Dagboeken (en meer) van Madonna te koop op Ebay!

Een berg spullen van Madonna waaronder haar dagboeken, veel privéfoto’s, gesigneerde foto’s, filmscripts en meer zijn momenteel te koop op Ebay. Op zich niet zo shocking, maar de aanbieder van deze items verkreeg deze stapel spullen voor slechts 150 dollar!

De man, die anoniem wil blijven, kocht de spullen tijdens een blinde veiling van een opslagruimte. Deze opslagruimte zou eigendom zijn geweest van Madonna’s eerste assistente Melissa Crow, die de rekeningen van deze opslag niet meer betaalde en hiermee het eigendom op de inhoud verspeelde.

Onder de spullen veel foto’s, waaronder privéfoto’s met haar voormalige liefdes Warren Beatty en Sean Penn, negatieven van haar Truth or Dare boek en veel meer. Ook zitten er 17 dagboeken bij, die door Madonna zouden bijgehouden zijn tussen 1988 en 1992. Maar denk niet dat je deze nu voor een koopje op Ebay kunt kopen. De verkoper vraagt er maar liefst 2,5 miljoen dollar voor! Een woordvoerder van Madonna heeft echter laten weten dat de dagboeken niet echt zijn. Crow roept fans op de spullen niet te kopen, maar er wordt inmiddels al flink geboden op de items, die je hier kunt vinden.

Foto: Ebay

Lees ook:Madonna voorkomt veiling dagboeken
Lees ook:Oprah Winfrey veilt eigen spullen
Lees ook:Sheryl Crow adopteert tweede kind
Lees ook:Concert Sheryl Crow Tilburg afgelast
Lees ook:Madonna geeft 75.000 dollar uit aan anti-cellulites apparaat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>