‘Madonna’ aanwezig bij DVD-release in FAME Amsterdam

Donderdag 25 maart a.s. om 17:00 uur onthult Madame Tussauds Amsterdam in FAME Megastore in Amsterdam een compleet nieuw beeld van Madonna. De eer is aan de echte fans en look-a-likes van Madonna om tijdens de releaseparty van de DVD Sticky & Sweet Tour het beeld te ontmaskeren. Tevens kunnen de aanwezigen als eerste ter wereld de concertregistratie van deze tour bemachtigen.

Aan de wassen gelijkenis van de te onthullen Madonna, hebben de kunstenaars in de Londense Tussauds Studio’s drie maanden gewerkt. Zij werkten tegelijkertijd aan een beeld voor Madame Tussauds Hong Kong en Bangkok. Haar kleding is gekopieerd uit de Sticky & Sweet Tour. Een zwarte body, netpanty’s en hoge zwarte laarzen geven het beeld een sexy uitstraling.

Bezoekers van Madame Tussauds kunnen vanaf maandag 29 maart in de aparte Glitter & Glamour set hun beste en meest uitdagende danspose aannemen naast Madonna. Hier zijn allerlei accessoires te vinden waarmee bezoekers zich kunnen omtoveren tot een dubbelganger van de superster.

Op 26 maart a.s. verschijnt de registratie van de spectaculaire Sticky & Sweet Tour van Madonna op CD/DVD en CD/Blu-Ray. Meer dan 3,5 miljoen mensen in 32 landen hebben deze extravagante show bezocht en daarmee is Sticky & Sweet de meest succesvolle tour van een solo artiest ooit. Het concert in Buenos Aires is gedurende vier dagen gefilmd voor een publiek van 256.000 uitzinnige fans. ‘Sticky & Sweet’ bevat alle grote hits van Madonna tot op heden en de DVD/Blu-Ray bevat ook nog eens 30 minuten exclusief “Behind the Scenes” materiaal.

Speciaal voor de Nederlandse fans organiseert Warner Music Benelux in samenwerking met muziekwinkel FAME en de fanclubs Madonna.nl en Madonna Underground, de feestelijke releaseparty in Fame Music. Fans die als eerste ter wereld de concertregistratie van Madonna’s meest recente Sticky & Sweet Tour willen hebben, kunnen donderdag 25 maart vanaf 21.30 uur naar FAME in Amsterdam komen.

Lees ook:De waarheid over Madonna’s ‘Miles Away’
Lees ook:Chantal Janzen krijgt beeld in Madame Tussauds
Lees ook:Bieberfans opgelet: Speciale voorverkoopactie DVD
Lees ook:Beyoncé komt naar Amsterdam!
Lees ook:Lourdes imiteert Madonna in remake Like a Virgin (video)

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Madonna’ aanwezig bij DVD-release in FAME Amsterdam

  1. Angel Mulder Auteur

    Let op: het geheel is verzet naar 17:00!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>