Beyoncé komt naar Amsterdam!


photo credit: Ch Villa

Beyoncé komt in het voorjaar weer naar Nederland! 18 maart treedt Beyoncé op in de Ziggo Dome in Amsterdam, de kaarten voor dit concert zijn vanaf 17 december te koop. Afgelopen jaar stond de zangeres ook al in de Ziggo Dome voor haar Mrs. Carter World Tour. Amsterdam is niet de enige stad die het liefje van Jay-Z pakt in Europa. Als het niet lukt om een kaartje te kopen voor Amsterdam kan je ook nog een citytrip boeken naar Antwerpen, Londen of Barcelona.

Het vijfde album van Beyoncé komt als het goed is volgend jaar uit.

Lees ook:One Direction komt naar Nederland
Lees ook:Rihanna komt naar Nederland
Lees ook:Beyoncé verrast iedereen met nieuw album: ‘Beyonce’
Lees ook:Lady Gaga bezoekt Amsterdam
Lees ook:Maroon 5 geeft concert in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>