Geri Halliwell’s vriendje opgepakt wegens drugsbezit

 Geri Halliwell and Henry Beckwith leave the Electric Cinema in London

Ai, dit zou wel eens een scheurtje kunnen veroorzaken in het liefdesgeluk van Geri Halliwell. Haar verloofde Henry Beckwith is vannacht opgepakt buiten de deuren van een discotheek voor drugsbezit. De 31-jarige rijke erfgenaam werd door de politie aangehouden toen hij de club Raffles verliet… met een andere vrouw!

Beckwith, waarvan de geruchten gaan dat hij trouwplannen heeft met de 37-jarige Spice Girl, werd in de boeien geslagen en afgevoerd naar een politiebureau in de wijk Chelsea.  Daar zou hij hebben toegegeven cocaine in zijn bezit te hebben. Dit meldt de Mirror vandaag.

Raffles heeft een strikt drugsbeleid. Iedereen die gepakt wordt met drugs kan vergeten ooit nog een voet in de club te zetten. Aangezien Geri ook een graag geziene gast is in de club, zal ze hier niet heel erg gelukkig mee zijn. Een woordvoerder van Scotland Yard laat weten: “Een hoeveelheid drugs is aangetroffen bij een man op Paulton Square en hij werd gearresteerd voor het in bezit hebben van drugs”. Wanneer Beckwith weer op vrije voeten komt, is niet bekend.

Lees ook:Gaat ‘Spice Girl’ Geri Halliwell trouwen?
Lees ook:Geri’s (veel) te kleine bikinietje
Lees ook:Tyra Banks: ‘Ik voel me super in mijn nakie’
Lees ook:Tekst John Lennon brengt miljoen op
Lees ook:Charlie Sheen is 100% clean

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>