Gaat ‘Spice Girl’ Geri Halliwell trouwen?

 Geri Halliwell and Henry Beckwith leave the Electric Cinema in London

Het lijkt er op dat Spice Girls zangeres Geri Halliwell een bruiloft aan het voorbereiden is. Volgens de Britse krant The Sun werd ze gespot in een kerk samen met haar beste vriend Kenny Goss, de partner van George Michael. Dit wakkert de geruchten aan dat Geri gaat trouwen met haar vriend Henry Beckwith.

Geri en Kenny brachten een uur door in de St-John-at-Hampstead kerk in Noord London  en daarna begaven de twee zich per limo naar kleermaker Thom Sweeney in Mayfair, die veel sterren kleed. Toen een voorbijganger vroeg “Wie kunnen we feliciteren met het huwelijk?” wees Kenny naar Geri, om zich vervolgens stotterend te herstellen en te zeggen dat ze beiden zouden gaan trouwen. Volgens getuigen waren de twee duidelijk bezig met het plannen van een huwelijk. Bij de ontwerper zouden ze naar formele avondjurken en bruidsjurken hebben gekeken en Geri leek heel opgewonden.

Geri heeft sinds april een relatie met Henry, die de zoon is van een vastgoedmagnaat. Daarvoor was ze verloofd met Fabrizio Politi en ze heeft ooit gedate met radio dj Chris Evans en Robbie Williams.

Bron: The Sun

Volg Celebblog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Familie Middleton betaalt bruidsjurk + de receptie
Lees ook:Geri’s (veel) te kleine bikinietje
Lees ook:17 jarige zoon Kirstie Alley gaat trouwen
Lees ook:Bidden voor Prins William en Kate Middleton
Lees ook:Geri Halliwell’s vriendje opgepakt wegens drugsbezit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>