Guus Meeuwis: ‘Concerten gaan gewoon door’

2/52 - It's Raining Men!Creative Commons License photo credit: ξωαŋ ThΦt

Ook Guus Meeuwis is op zijn zachtst gezegd niet blij met de financiële problemen bij zijn management The Entertainment Group (TEG).

In een reactie laat de Brabantse zanger weten dat hij ‘er goed ziek’ van is, maar dat zijn concerten in ieder geval gewoon door zullen gaan.

Na het bekend worden van de surseance-aanvraag van The Entertainment Group plaatste Guus Meeuwis, net als Marco Borsato, dinsdagochtend een verklaring op zijn website:

Beste allemaal,

Zoals jullie vandaag en eerder in de kranten hebben kunnen lezen gaat het niet goed met The Entertainment Group. Er is vandaag surseance van betaling aangevraagd, wat aangeeft hoe serieus de problemen zijn.

Ik kan vertellen dat ik er goed ziek van ben omdat het om een prachtig mooi bedrijf gaat waar ik 7 jaar met veel plezier onderdeel van heb mogen zijn. Ik heb er veel vrienden gemaakt en veel hoogtepunten beleefd.
Hoe je het wendt of keert, het was een geweldige periode die helaas niet het einde heeft gekregen die het verdiende.

Via deze weg wil ik jullie graag laten weten dat alle concerten doorgang zullen vinden. Zowel de theatertour, de Groots concerten als alle live optredens.

We laten de hectiek van de laatste dagen even bezinken en ik zal op korte termijn een meer uitgebreide reactie geven.

Ik wens Marco en iedereen die hierbij betrokken is veel sterkte.

Lieve groet, Guus

Wie de kosten voor de genoemde optredens van Guus nu voor zijn rekening zal nemen, is niet bekend. Vermoedelijk zijn de rekeningen voor deze maand al betaald.

Voor de Groots-concerten in juni 2010 ligt dat echter minder voor de hand. Wellicht dat één van de andere sponsoren of de zanger zelf hiervoor garant wil staan.

Lees ook:Symphonica in Rosso: twee concerten gaan door!
Lees ook:Borsato ‘schouder aan schouder’ met Meeuwis
Lees ook:Guus Meeuwis begint eigen TEG
Lees ook:‘Guus Meeuwis blokkeerde reddingsplan Borsato’
Lees ook:Guus Meeuwis eist geld van Marco Borsato

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>