Huis Jacksons arts onderzocht, mobieltjes ingenomen (video)

Le dernier hommage à Michael Jackson.Creative Commons License photo credit: Pierre Éthier

Het net rond Dr. Conrad Murray lijkt zich steeds verder te sluiten.

De politie heeft dinsdag opnieuw een inval gedaan bij Jacksons lijfarts, ditmaal in zijn woning in Las Vegas.

Zijn advocaat Edward Chernoff laat weten dat agenten mobiele telefoons en de harde schijf van een computer hebben meegenomen.

‘Het huiszoekingsbevel gaf toestemming om te zoeken naar medische dossiers die in verband zouden kunnen staan met Michael Jackson of één van de aliassen die bekend zijn’, aldus Chernoff.

De politie doorzocht ook Murray kliniek aan de Las Vegas Strip. De arts was hierbij aanwezig en hielp de autoriteiten bij hun onderzoek. Na vier uur vertrokken de autoriteiten weer.

TMZ meldt dat de politie probeert alle gegevens te verzamelen van de diverse artsen die Michael Jackson door de jaren heen hebben behandeld.

Dat is nog niet zo makkelijk. De zanger gebruikte nogal wat aliassen om aan zijn medicatie te komen. Alleen al in de huiszoekingspapieren voor Dr. Murray staan er negentien vermeld.

Volgens de Amerikaanse website liepen deze praktijken zo erg uit de hand, dat apotheken soms niet eens de moeite namen om een naam op te schrijven wanneer een arts belde voor medicijnen voor de zanger.

Bekijk hier een video van de huiszoeking:

Een week geleden werd Murrays kantoor in Houston al doorzocht. Officieel is hij echter nog geen verdachte. De politie is niettemin druk bezig met het zoeken van bewijzen van doodslag.

De bedoeling is om door te gaan met het onderzoek tot de laatste steen boven ligt. Arrestaties en gerechtelijke stappen worden niet uitgesloten.

Lees ook:Michael Jacksons arts ontkent injecties
Lees ook:Kantoor Jacksons privé-arts onderzocht op bewijzen doodslag
Lees ook:Jacksons privé-arts mocht geen medicijnen uitschrijven
Lees ook:Dr Conrad Murray aangeklaagd voor dood op Michael Jackson
Lees ook:Michael Jacksons arts belde pas na half uur 911

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>