Elton John niet welkom op bruiloft Kate & prins William

Zanger Elton John heeft nog steeds geen uitnodiging voor het huwelijk van prins Willam & Kate ontvangen. Het lijkt erop dat de zanger die ook niet meer krijgt. Elton zegt het niet erg te vinden en het droompaar een fantastisch huwelyk toe te wensen. Op zich is het best vreemd dat Elton niet wordt uitgenodigd,want hij was een goede vriend van prinses Diana. Vroeger heeft de zanger prins William en zyn broertje prins Harry ook diverse malen ontmoet wanneer hij met hen en hun moeder ging lunchen. Het zyn dus geen vreemden van elkaar…

Lees ook:Prins nodigt de Beckhams uit
Lees ook:Nederlandse gasten op huwelijk William & Kate
Lees ook:Nichtje Prins William gaat trouwen
Lees ook:Beckhams ontvangen sms van Prins William
Lees ook:Bloem vernoemd naar Elton John

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>