Zsa Zsa Gabor zet haar huis te koop

Zsa Zsa Gabor en haar man hebben hun huis in Los Angeles te koop gezet. Ze vragen er maar liefst 28 miljoen dollar voor. Wowster, wij hebben ze niet! King Elvis Presley heeft vroeger ook in het fantastische landhuis gewoond. Het huis beschikt over 26 kamers plus een zwembad. Het is gebouwd op een heuvel en het kijkt uit over de stad. Presley woonde er decennia geleden, toen hij als acteur in films speelde in Los Angeles.Zsa Zsa Gabor is nu 93 jaar. Afgelopen vrijdag is haar been geamputeerd als gevolg van een gangreen infectie. Ze is herstellende in een ziekenhuis in Los Angeles. Zsa Zsa verkoopt het huis omdat ze slechts twee kamers van het fort gebruikt. Het is volgens haar negende man Frederic Prinz von Anhalt veel te groot voor hen. Het echtpaar wil naar een luxe appartementencomplex verhuizen. Gabor kocht het herenhuis uit de nalatenschap van Elvis ergens in de jaren 1970. Destijds betaalde zij er 600.000$ voor. Dat wordt dus lekker winst pakken voor Zsa Zsa!

Lees ook:Zsa Zsa Gabor’s liefde zelf ingestort
Lees ook:Zsa Zsa Gabor opgenomen
Lees ook:Zsa Zsa Gabor beseft niet dat haar been is geamputeerd
Lees ook:Mislukte inbraak bij doodzieke Zsa Zsa Gabor
Lees ook:John Wilkinson, gitarist van Elvis Presley, overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>