Keira Knightley is weer single en ready to mingle

Keira Knightley en Rupert Friend zijn geen setje meer. De twee leerden elkaar in 2005 kennen op de set van ‘Pride & Prejudice’.Keira Knightley en Rupert Friend waren een dikke VIJF jaar samen. In december hebben ze besloten een eind aan hun relatie te maken.

“Rupert kon maar moeilijk omgaan met de beroemdheid van zijn vriendin. Ze leerden elkaar kennen toen ze allebei een celeb waren, maar Keira haar populariteit is nog steeds stijgende terwijl Rupert nu door nauwelijks nog iemand wordt herkend”, vertellen insiders. Hierdoor zijn ze uit elkaar gegroeid.

Lees ook:Keira Knightley moest tijdens auditie SEXY ‘BEKKEN’ trekken!
Lees ook:Keira Knightley uit de kleren voor naaktportret
Lees ook:Top-3 kettingrokers waarvan je het nooit had verwacht!
Lees ook:Carice van Houten weer vrijgezel
Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>