Top-3 kettingrokers waarvan je het nooit had verwacht!

Keira rookt graag een sigaretje!

Roken is schadelijk voor de gezondheid. Dat weet iedereen! Zeker voor je huid is het funest. Maar dit feit ten spijt roken sommige beauties er willens en wetens op los. Kate Moss heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een Marlboro Light opstak, maar van de volgende drie celebs had je het vast nooit verwacht! 

 

  1. De bloedmooie Keira Knightley heeft ook een smet op haar blazoen. De ogenschijnlijke Miss Perfect, schijnt zo dikwijls een sigaretje weg te paffen. Nobody is perfect!
  2. Melanie Griffith paft er ook graag eentje weg. Ondanks de vele chirurgische ingrepen, verast ze haar longen. Dit zijn juist de organen die niet zo 1,2,3 op te knappen zijn.
  3. Kate Winslet steekt ook graag een sigaretje op. Bij een woelig leven hoort nu eenmaal de nodige ontspanning. En die vindt Kate in de vorm van een nicotine- en teershotje.

Roken anno 2014 kan echt niet meer!

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:TV legende Andy Griffith overleden
Lees ook:Zsa Zsa Gabor’s gezondheid steeds slechter, nu ook longontsteking
Lees ook:5 celeb spookhoofden!
Lees ook:Keira Knightley is weer single en ready to mingle
Lees ook:Keira Knightley uit de kleren voor naaktportret

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>