Sting verkoopt salamie

Sting heeft in Toscane een nieuwe winkel van bioproducten geopend. De winkel luistert naar de naam Tenuta Il Palagio en is gevestigd in Figline Valdarno, een dorpje ten zuidoosten van Firenze. Sinds 1997 zijn Sting en zijn vrouw Trudy eigenaar van het 16de-eeuwse landgoed Il Palagio, in de Chiantistreek.
Voorheen werden de producten van die boerderij  verdeeld via exclusieve winkels in New York en Londen, waaronder Harrods. Nu kan er ook in Toscane olijfolie, salami, honing, groenten en fruit uit Stings biodynamische tuin gekocht worden.

Lees ook:Charles Durning – Santa Claus – overleden
Lees ook:Jay-Z en U2 nemen single op voor Haïti
Lees ook:Oscar en Emmy winnaar Marvin Hamlisch overleden
Lees ook:Kanye West en Kim Kardashian: when in Rome
Lees ook:We Are the World in herhaling voor Haiti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>