Justin Bieber koopt diamanten armband voor zijn lief

Selena Gomez boft maar, Justin is helemaal in to her. Volgens insiders heeft Justin (16) een diamanten armband voor Selena (18) gekocht, voor kerstmis. Dat is nogal een cadeau! Het zijn de eerste diamanten die Selena ooit van een geliefde ontvangen heeft. Ze is dolgelukkig met het sieraad en draagt het met passie. Justin zou haar dit cadeau hebben gegeven, omdat hij hun relatie naar een hoger level wil tillen…

Lees ook:Cannon geeft Carey diamanten lolly
Lees ook:Justin Bieber toont zijn liefde…
Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Selena Gomez en Austin Mahone een koppel?
Lees ook:Justin Bieber heeft een fetish

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>