Vanessa Williams is Eva Longoria’s nieuwe BFF

NEW YORK - JUNE 28: Actress Vanessa Williams attends the 10th Annual Trevor New York Summer Gala on June 28, 2010 in New York City. (Photo by Jason Kempin/Getty Images)

Vanessa Williams en Eva Longoria zijn Hollywood’s nieuwste BFFs! Volgens bronnen hebben de twee een band met elkaar omdat ze allebei door hun man zijn bedrogen. Eva ligt in scheiding met Tony Parker omdat hij haar heeft bedrogen met de vrouw van één van zijn medespelers. Vanessa is gescheiden van Rick Fox omdat hij tijdens hun huwelijk gefotografeerd is terwijl hij net een andere vrouw met zijn tong bespeelde. Mond op mond. Fout dus. Als Vanessa en Eva niet aan het werk zijn voor Desperate Housewives, brengen ze veel tijd bij elkaar door in hun trailers. De laatste weken schijnen de twee enorm close te zijn geworden. Vanessa weet natuurlijk exact door welke hel Eva nu gaat. Ze heeft dan ook tegen Eva gezegd dat ze nog geluk heeft dat er geen kinderen in het spel zijn. Als dat wel zo was, was de scheiding nog pijnlijker geworden. Ze heeft haar verder aangeraden alles zo goed mogelijk met Tony op te lossen en snel verder te gaan met haar leven. Kortom Vanessa is nu dé schouder die Eva nodig heeft en die haar door deze moeilijke periode in haar leven heen helpt.

Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan niet scheiden!
Lees ook:Eva Longoria plant haar scheiding met militaire precisie
Lees ook:Ronan Keating gaat scheiden!
Lees ook:Marco Borsato is oom geworden!
Lees ook:Connie Breukhoven: ‘Ik blijf de kleren uitzoeken voor Hans’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>