Connie Breukhoven: ‘Ik blijf de kleren uitzoeken voor Hans’

July 5, 2009: Laundry MountainCreative Commons License photo credit: Mr.Thomas

De ware reden van de scheiding geeft Connie Breukhoven niet prijs.

Wel verklaart ze dat ze geen ‘vechtscheiding’ wilde. ‘Het moest een echtscheiding zijn. En dat is het geworden.’

De voormalig zangeres en zakenvrouw deed haar uitspraken donderdagavond in RTL Boulevard.

Samen met haar ex-man Hans heeft Connie afgesproken dat ze de ware toedracht van de scheiding voor zichzelf houden. Het stel, dat in het verleden haar hele hebben en houden met de buitenwereld deelde, heeft besloten dat ze dit toch te privé vinden.

‘Er is altijd een reden, maar het voegt niets toe. We zijn gewoon gescheiden en er is niets nieuws te melden. Hans is een fantastische man en Hans vindt mij een fantastische vrouw en morgenavond of zaterdag gaan we samen eten.’

Dinsdag werd bekend dat de twee na ruim twintig jaar huwelijk een punt achter hun relatie hebben gezet. Op het moment dat ze het nieuws naar buiten brachten, was de scheiding al geruime tijd achter de rug.

Hans en Connie hebben er bewust voor gekozen om het op deze manier aan te pakken. Voor hen was het belangrijk dat deze moelijke periode in hun leven in zoveel mogelijk harmonie verliep. Daar dorstten ze geen pottenkijkers bij.

‘Ik heb geen zin in een gevecht. Het moet geen vechtscheiding worden, het moest een echtscheiding zijn. En dat is het geworden. Als je dingen te delen hebt, doe je dat met je vrienden en met je kinderen, niet met zestien miljoen mensen.’

Het is ook zeker niet zo dat de twee nu op voet van oorlog met elkaar leven, zo verzekert Connie ons. Zo houdt ze de achternaam van haar ex-man en komt ze nog regelmatig bij hem over de vloer.

‘Ik zoek iedere week zijn kleertjes bij elkaar voor de hele week. Zolang er niemand anders het voor hem doet, doe ik het voor hem’, aldus de polderdiva.

Lees ook:Hans en Connie Breukhoven zijn gescheiden
Lees ook:‘Hans Breukhoven heeft tweede gezin in Duitsland’
Lees ook:Connie Breukhoven over breuk: ‘Hans ging vreemd’
Lees ook:Hans en Connie Breukhoven samen over de loper
Lees ook:Hans Breukhoven ontmoet nieuwe liefde in sauna

1 Reacties // Reageer

One thought on “Connie Breukhoven: ‘Ik blijf de kleren uitzoeken voor Hans’

  1. toonkrols

    Hwt is een belasting kwestie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>