Hans en Connie Breukhoven zijn gescheiden

Broken Hearted2Creative Commons License photo credit: InnocentEyez

De geruchten deden al langere tijd de ronde. Toch komt het nieuws als een schok.

Na ruim twintig jaar is er een einde gekomen aan het huwelijk tussen Connie en Hans Breukhoven.

De twee laten weten dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Connie en Hans leerden elkaar in 1986 in Zuid-Frankrijk kennen. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de sexy zangeres en de welgestelde platenbaas. Nog geen jaar later traden ze met elkaar in het huwelijk. In de jaren daarna groeiden de twee uit tot Nederlands bekendste glamourkoppel.

Twintig jaar later is het sprookje plotseling uit. De exacte reden van de scheiding is niet bekend. Hans en Connie wilden hier geen informatie over geven. In het roddelcircuit gingen echter al lange tijd verhalen dat het niet meer zo goed ging tussen het stel.

Dit was echter niet nieuw. De roddelpers heeft in het verleden veelvuldig over de ruzies tussen de Breukhovens en hun kinderen geschreven. In 2006 nam dit zelfs zulke heftige vormen aan, dat het echtpaar besloot zich geheel uit de publiciteit terug te trekken.

Om een publieke glamourscheiding te voorkomen hebben Connie en Hans ook dit keer bewust gewacht met het nieuws naar buiten te brengen. Pas nu alles op papier is geregeld en ze niet langer als echtpaar bij de burgerlijke stand staan ingeschreven, achten ze de tijd rijp om de scheiding bekend te maken.

Een belangrijke factor bij dit besluit vormde tevens het welzijn van hun vier kinderen. ‘Omdat onze beslissing grote impact heeft op ons en onze kinderen, willen wij u vragen dit met respect te behandelen’, laten de Breukhovens in een persverklaring weten.

Connie zal de achternaam Breukhoven blijven gebruiken. Ook haar vier geadopteerde kinderen dragen deze naam. Op deze manier blijven ze als gezin één geheel vormen.

Lees ook:Connie Breukhoven: ‘Ik blijf de kleren uitzoeken voor Hans’
Lees ook:‘Connie en Hans Breukhoven getrouwd om geld’
Lees ook:Hans en Connie Breukhoven samen over de loper
Lees ook:Connie Breukhoven over breuk: ‘Hans ging vreemd’
Lees ook:Connie Breukhoven duikt onder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>