Kendra Wilkinson: zwanger en bloot op de cover

8 MonthsCreative Commons License photo credit: marabuchi

In eigen land deed eerder deze maand Elle van Rijn het nog: een Demi Moore.

In Amerika is het dit keer Kendra Wilkinson, de ex van Hugh Hefner, die zwanger en bloot op de cover van een glossy magazine gaat staan.

De playmate is maar wat trots op haar buikje en daarom mag iedereen haar in deze staat op de cover van het Amerikaanse In Touch  Weekly zien.

Met nog maar een paar maanden te gaan behoort het normaal zo slanke figuurtje van Kendra even tot het verleden. ‘Ik weeg nu 68 kilo, dat zijn er zo’n 18 meer dan vroeger. En dat met nog anderhalve maand te gaan. Ik vind het wel leuk dat mijn heupen breder geworden zijn en mijn kontje, daar ben ik nu helemaal dol op!’

Ondanks het extra gewicht voelt de blonde schone zich mooier dan ooit. Wel zijn de wilde sekspartijtjes met manlief Hank Baskett voorlopig van de baan.

‘Voor mijn seksleven is het wel slecht nieuws. Ik ben normaal een wilde dame in bed, maar nu moet ik opletten wat ik doe. Ik raak ook sneller vermoeid. Gelukkig heb ik een geweldige kerel die weet hoe hij me moet bevredigen. Maar ik kan niet wachten tot ik straks weer wat meer energie heb!’

Op haar twitter-pagina laat Wilkinson weten dat ze op veler verzoek uiteindelijk met de fotosessie heeft ingestemd. Zelfs is ze er wat verlegen over, tweet ze.

Hugh Hefner vindt dat nergens voor nodig. Zelfs hoogzwanger vindt hij zijn e nog steeds een schoonheid, laat hij op zijn twitter-pagina weten.

Kendra en Hank verwachten hun eerste kindje met kerstmis.

Klik hier voor de foto.

Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson is gepensioneerd paaldanser
Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson in bikini
Lees ook:Playboy-bunny Kendra’s trouwvideo
Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson bevallen van een zoon!
Lees ook:Kate Moss in 60 jaar Playboy verjaardagseditie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>