Kate Moss in 60 jaar Playboy verjaardagseditie


photo credit: http://dirtywhorelebrity.com/

Playboy bestaat 60 jaar en dat moet gevierd worden met Kate Moss op de cover. Het fotomodel staat erg traditioneel op de cover in een konijnenoutfit inclusief pluizige staart. Het 39-jarige model vult naast de cover ook nog eens 18 andere mooie pagina’s.

De verjaardagseditie van de playboy is een ode aan 60 jaar vol mooie vrouwen, goede smaak, seksuele emancipatie en een wereldveranderende journalistiek. Redacteur Jimmy Jellinek vindt Kate Moss geknipt om in deze verjaardagseditie te stralen. Als het aan Hugh Hefner ligt blijft de Playboy nog lang genoeg in de winkels liggen.

 

Lees ook:Huwelijksklokken luiden voor Kate Moss
Lees ook:Playboy lanceert 3D naakt
Lees ook:Kate Moss verheerlijkt openlijk anorexia
Lees ook:Kate Moss staat letterlijk in onderbroek
Lees ook:Best dressed celeb: Kate Moss

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>