Rijdende Rechter gaat zelf in de fout

The Ruling ClassCreative Commons License photo credit: Alex E. Proimos

Zo oordeel je jarenlang zelf over het (vaak) onbeschofte gedrag van andere mensen en zo word je er zelf van verwittigd…

Rijdende Rechter mr. Frank Visser is in de problemen gekomen omdat hij een rekening van een lunch niet zou hebben betaald, zo meldt de Telegraaf.

Visser en tien andere NCRV-medewerkers genoten half juli in restaurant Aquarius in Hellevoetsluis van soep met broodjes. Na de maaltijd bleek niemand in het gezelschap genoeg geld bij zich te hebben om hiervoor  te kunnen betalen.

Het restaurant werd daarop gesommeerd een rekening voor het bedrag van 218,55 euro te sturen. Daar begonnen de problemen. Productiebedrijf IDTV weigerde de rekening namelijk te betalen.

De eigenaar van het restaurant is ondertussen twee facturen en talloze telefoontjes verder. De paar honderd euro heeft hij nog steeds niet mogen ontvangen.

‘De laatste keer zeiden ze dat ik maar af moest wachten of en wanneer ik mijn geld zou krijgen’, vertelt hij woedend. ‘Je zou toch denken dat juist medewerkers van De Rijdende Rechter op een correcte wijze met anderen omgaan.’

Volgens IDTV is er iets misgegaan in de administratie. Op de rekening zou niet duidelijk genoeg vermeld staan dat het voor het productieteam van De Rijdende Rechter was. Daarop is om een nieuwe rekening gevraagd.

‘We zijn een groot bedrijf, dus het kan even duren voordat een factuur wordt voldaan, maar dat gebeurt zeker wel’, aldus een woordvoerster.

Nu maar hopen dat Mr. Visser niet zelf voor de rechter wordt gedaagd…

Lees ook:David Beckham moet dokken
Lees ook:Lindsay Lohan geweigerd in luxe hotel: eerst $ 46.000 betalen
Lees ook:Hugh Hefner voor vijf miljoen aangeklaagd door echtgenote
Lees ook:ex-Kris Humphries veilt verlovingsring Kim Kardashian stiekem
Lees ook:Gerda Smit: Yolanthe stal veel geld van Jan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>