Lindsay Lohan geweigerd in luxe hotel: eerst $ 46.000 betalen

Hoe kríjg je het voor elkaar! Dé hotspot van LA, zo’n beetje het beroemdste hotel in Hollywood. De plek om te verblijven als je beroemd bent. En dan de toegang geweigerd worden? OUCH!! Maar ook als je Lindsay Lohan heet, wil een respectabel etablissement betaald krijgen. En bij een rekening van 46.000 dollar heeft Luxe Hotel Chateau Marmont toch echt de grens getrokken. 

Lindsey Lohan verbleef in totaal 47 dagen in het hotel gedurende juni en juli en de rekening van de minibar alleen al liep op tot $ 3.145. Op 4 juli vierde Lohan Independence Day in het restaurant van het hotel voor het bedrag van $1.992. In totaal heeft het hotel haar rekening op laten lopen tot $46.350.

Op 31 juli vond het hotel management het wel welletjes met de starlet. Verschillende pogingen om het geld te innen werden genegeerd en ze werd gesommeerd om haar eigendommen uit het hotel te verwijderen. Sinds 1 augustus is Lindsay Lohan niet meer welkom in het hotel. Eerst betalen!

Volgens TMZ was Lindsay Lohan in de veronderstelling dat de rekening betaald zou worden door de productiemaatschappij van de film Liz & Dick. Ondanks dat het filmen al werd afgerond vóór 4 juli en ze nog tot de 30e bleef. Ik ben benieuwd of deze verlenging in het budget van de film is meegenomen.

Lees ook:Lindsay Lohan klaagt makers GTA V aan
Lees ook:Rijdende Rechter gaat zelf in de fout
Lees ook:Lindsay Lohan weer vrij
Lees ook:Lindsay Lohan heeft een nieuwe vriend!
Lees ook:Lindsay Lohan komt met biografie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>