Ex-schoonzoon Sarah Palin in Playgirl

TorsoCreative Commons License photo credit: despi88

Levi Johnston, de ex-schoonzoon van Sarah Palin, gaat poseren voor de Playgirl.

Eén probleempje: het 19-jarige knulletje weet niet of hij liever zijn voor- of achterkant wil laten zien.

Dat melden Amerikaanse media zondag.

Johnston heeft zijn bekendheid vooral te danken aan het bezwangeren van Sarah Palins 17-jarige dochter in de periode dat zij als vice-president aan de Amerikaanse verkiezingen meedeed. Hoewel de twee zouden trouwen, kwam er kort nadat de kleine Tripp geboren was toch een einde aan de onstuimige kalverliefde.

Sindsdien probeert Johnston zijn ‘tien minuten beroemdheid’ zoveel mogelijk uit te melken. Zo was hij al te zien in The Tyra Banks Show, The Early Show en Larry King Live. Hoewel hij zich in het begin louter positief uitliet over de Palins, laat hij sinds enkele weken geen kans voorbij gaan om zijn voormalig schoonfamilie zwart te maken.

Zo verklaart hij in de Vanity Fair van deze maand dat Sarah Palin de zwangerschap eigenlijk liever geheim had willen houden en het kind gelijk na de geboorte had willen adopteren, zodat dochter Bristols zwangerschap haar politieke carrière geen schade aan zou brengen.

‘Sarah Palin is egoïstisch en verwaarloost haar gezin’, aldus de 19-jarige vader. Zelf schijnt hij op dit moment al zijn tijd in de sportschool door te brengen. Met een personal trainer. Want of het nu zijn voor- of achterkant wordt: Levi wil er wel graag goed uitzien in de Playgirl.

Stel je voor dat zo iemand in het Witte Huis had rondgelopen…

Lees ook:Matthew McConaughey voor derde keer vader
Lees ook:Matthew McConaughey: derde kindje op komst
Lees ook:Sarah Michelle Gellar bevallen van dochter
Lees ook:Katie Holmes weer zwanger? (video)
Lees ook:Albert Verlinde heeft spijt van Katja

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>