Milla Jovovich volledig uit de kleren (foto’s)

Milla JovovichCreative Commons License photo credit: Luca Spiller

Milla Jovovich is deze maand naakt te zien in Purple Fashion # 12.

Uit het feit dat de shoot letterlijk niets om het lijf heeft is, blijkt wel dat de Oekraïense schone geen enkele gêne voelt ten opzichte van haar lijf…

Voor het glossy magazine poseert Milla dit keer niet in een studio die van alle gemakken is voorzien, maar in een leegstaand appartement.

Drie weken geleden stond de actrice en het L’Oréal-model nog voor het altaar om haar ja-woord te geven aan echtgenoot nummer drie, Paul W.S. Anderson. De twee leerden elkaar kennen op de set van Resident Evil. De één deed als actrice aan deze film mee, de ander was verantwoordelijk voor de regie.

Anderson en Jovovich hebben samen ook al een kindje. Dochter Ever Gabo werd in november 2007 geboren. Trouwen deed het stel pas na een verloving van vier jaar. Door haar twee eerder huwelijken wilde Milla zich niet halsoverkop in nog een huwelijk gooien.

Dat ze afgelopen zomer alsnog ja zei, was niettemin een impulsieve daad. ‘Pauls ouders belden om te zeggen dat ze bij ons op bezoek kwamen. Hun komst deed ons besluiten om nu eindelijk eens de stap te zetten’, onthulde de actrice vlak na haar huwelijksdag in een interview.

Op de naaktfoto’s In Purple Fashion is duidelijk te zien dat haar zwangerschap geen sporen heeft nagelaten. Integendeel. Op haar 34ste heeft de actrice een lichaam waar menig vrouw jaloers op zal zijn!

Klik hier voor de foto’s.

Lees ook:Milla Jovovich kan eigen naam niet uitspreken
Lees ook:Pamela Anderson in tranen over kritiek tijdens Dancing with the Stars
Lees ook:Pamela Anderson's comeback…
Lees ook:Pamela Anderson toont blote kont op catwalk
Lees ook:Pamela Aderson opnieuw getrouwd met ex-man Rick Saloman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>