Pamela Anderson in tranen over kritiek tijdens Dancing with the Stars

Pamela Anderson is terug in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars en de eerste aflevering bracht haar in tranen over de kritiek.  Bracht de Baywatch actrice het in 2010 nog tot de finale, de Cha Cha tijdens de premiere van ABC’s All Stars DWTS kon de jury niet bekoren. Bekijk vooral de video onderaan de pagina. 

Bruno Tonioli vond dat er geen enkele reden was om de prestatie van Anderson en haar danspartner Tristan MacManus te prijzen. Carrie Ann Inaba complimenteerde weliswaar Anderson voor het uitbeelden van de dramatiek -er werd gedanst op Amy Winehouse‘s You know I’m no good – maar het jurylid deed de kritiek vervolgens teniet door te zeggen dat de dans er enigszins oncomfortabel uitzag. Len Goodman vergeleek Anderson met een kind dat net heeft leren fietsen zonder zijwieltjes: een beetje wiebelig” Ouch!

Anderson en Macmanus konden vervolgens naar huis met de laagste score van de avond: 17 punten. Dat moet even slikken zijn, want na het seizoen van 2010, waarin Anderson het tot de finale schopte van Dancing with the Stars, waren de verwachtingen hoog gespannen.

Maar eerlijk is eerlijk, het zag er ook allemaal wel wat wiebelig uit. Zelfs de spagaat, die tijdens de training nog goed lukte, ging niet meer.  Bekijk de video en oordeel zelf: was de jury te hard over het optreden van Pamela Anderson?

Lees ook:Dancing with…
Lees ook:Pamela Aderson opnieuw getrouwd met ex-man Rick Saloman
Lees ook:Pamela Anderson rent Marathon van New York
Lees ook:Geen plastic-fantastic meer voor Pamela Anderson
Lees ook:Pamela Anderson's comeback…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>