Channing Tatum Sexiest man alive 2012


photo credit: Gage Skidmore
Dames opgelet, het is weer bijna zover: volgende week komt de People editie uit met de lijst van meest sexy mannen van 2012. By far het meest lekkere nummer van het jaar. Volgens goede bronnen bij Gossip Cop zal de titel – Sexiest Man Alive 2012-  gaan naar de ster uit Magic Mike: Channing Tatum
Channing Tatum volgt daarmee Bradley Cooper op, die in 2011 werd uitgeroepen tot meest – nog levende- sexy man en Ryan Reynolds die in 2010 de titel mocht dragen. Johnny Depp heeft de lijst twee jaar achter elkaar aangevoerd in 2009 en 2008.

Gossip Cop heeft navraag gedaan bij People en kreeg als antwoord dat het magazine geen uitspraken doet over de winnaar van de titel totdat de uitgave in de winkel ligt. Dus het is nog even wachten tot 14 november voor er definitief zekerheid is. Maar de website zou het bericht geen 9 geven als ze niet ergens een goede bron heeft zitten die het bericht heeft bevestigd.

Channing heeft weliswaar eerder in de lijst gestaan, maar niet eerder bovenaan.  Ongetwijfeld heeft de strippersfilm Magic Mike meegeteld in de beoordeling van de jury. Hoewel Tatum in een interview in juni liet weten zich totaal niet sexy te voelen:  “Ik weet niet hoe vrouwen het voor elkaar krijgen, bij hun werkt het altijd. Maar trek een man een thong aan en hij ziet er uit als een clown.” Laten wij daar nu heel anders over denken!

Wat denk jij: is Channing Tatum de meest sexy man alive van 2012? Of had jij iemand anders in gedachten? Joe Manganiello misschien? Of Ryan Gosling?

Trailer Magic Mike met Channing Tatum:

Lees ook:Channing Tatum: ik voel me niet sexy
Lees ook:Flash mob met Channing Tatum bij Today Show
Lees ook:Adam Levine van Maroon 5 meest sexy man van het jaar 2013
Lees ook:Stoute nachten met Channing Tatum
Lees ook:Magic Mike sluit LA film festival af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>