Jessica Alba gaat uit de kleren

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 01: Actress Jessica Alba attends the 'Machete' premiere during the 67th Venice Film Festival at the Sala Grande Palazzo Del Cinema on September 1, 2010 in Venice, Italy. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
De mooie actrice Jessica Alba had gezworen dat ze nooit of te nimmer uit de kleren zou gaan voor een film, maar is daar toch op terug gekomen. Klik verder voor een foto. In de actiefilm Machete gaat behalve Lindsay Lohan ook Alba naakt.  “Een naaktscène is niet voor mij weggelegd”, vertelde Jessica eerder nog in het tijdschrift Scarlet . “Ik vind het oké om sexy kleding te dragen, maar poedelnaakt op de set verschijnen doe ik niet. Ik weet nog dat ik me erg ongemakkelijk voelde toen ik vrouwelijke rondingen begon te krijgen. Ik ben gelovig opgevoed en heb geleerd dat het niet normaal is om je lichaam zomaar aan iedereen te showen. Mijn oma gooide zelfs een handdoek naar me als ik in mijn ondergoed in de badkamer stond.” Alba had waarschijnlijk geen om rekening te houden met haar oma.

Bekijk hier een foto uit de film.

Lees ook:Jessica Alba ziet er superstrak uit in bikini (foto)
Lees ook:Wat een kunstig plaatje van Brad en Angelina!
Lees ook:Jessica Simpson zwanger
Lees ook:Jessica Simpson deelt zoen met de wereld
Lees ook:Ex van George Clooney gaat los

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jessica Alba gaat uit de kleren

  1. asdf

    i am addicted to farmville

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>