Marilyn Manson stort op podium in elkaar

Marilyn Manson stort in elkaar op podium
Creative Commons License photo credit: saulshit 

Met enige verwarring keken concertgangers toe, toen Marilyn Manson tijdens het zingen van Beautiful People op het podium in elkaar stortte. Het gebeurde in Saskatoon, Canada. In eerste instantie dacht het aanwezige publiek dat het bij de act hoorde, vooral omdat de band gewoon doorspeelde of er niets aan de hand was.

Inmiddels meldt TMZ dat er niks ernstigs aan de hand is. Marilyn Manson is níet dood! Het blijkt te gaan om een simpel griepje. Manson is niet eens naar een ziekenhuis gegaan, maar direct naar zijn hotel vertrokken om daar bij te komen. Tot nader order gaat het concert morgen in Calgary gewoon door.

Hieronder de video waarop te zien is (zover als dat al lukt met al die lichtflitsen!) dat het op 1:13 uur misgaat met Marilyn Manson. Ik raad je aan je volume zacht te zetten. Maar dit is natuurlijk geheel afhankelijk van je muzikale voorkeur:

Lees ook:Jan Smit niet bij Borsato & Friends?
Lees ook:Angelina Jolie wordt Marilyn Monroe
Lees ook:Kerry Katona heeft gat in neus door coke
Lees ook:Chris Brown had epileptische aanval
Lees ook:Elizabeth Taylor knapt op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>