Chris Brown had epileptische aanval

photo credit: Focka

Het gaat niet zo goed met Chris Brown, afgelopen vrijdag heeft hij een epileptische aanval gehad. Hij was in een studio in Los Angeles aan het werk met een nog onbekend persoon toen hij plotseling een epileptische aanval kreeg. De ambulance werd direct gebeld en ze waren snel ter plaatse. Koppig als Chris Brown is, verzette hij zich tegen het ambulance personeel. Hij weigerde mee te gaan naar het ziekenhuis en ook een onderzoek ter plekke zag hij niet zitten. Ik denk dat hij de ernst er niet van in zag op dat moment.
Hopelijk heeft hij zich daarna nog bedacht en is hij alsnog naar het ziekenhuis gegaan.

Lees ook:David Hasselhoff buiten bewustzijn aangetroffen!
Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:Chris Brown presenteert benefietconcert Haïti
Lees ook:Chris Brown verlaat Twitter, fans dreigen met doodslag
Lees ook:Rihanna: gelukkig met Chris Brown

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>