Kristen Stewart huilt uit bij Giovanni Agnelli? Echt niet!

Kristen Stewart blijft het slachtoffer van onzorgvuldige berichtgeving. Het lijkt alsof na haar publiekelijke verontschuldiging in juli, de media het gewoon niet meer nodig vinden om feiten en waarheden te checken. Deze week werd eerder al het ongeverifieerde bericht de wereld in gegooid dat Kristen Stewart zwanger zou zijn. En als klap op de vuurpijl dat ze niet zou weten wie de vader is. Hoe snel de media (ja, ook hier in Nederland, nu.nl en Telegraaf!) het nieuws oppakken en vervolgens verspreiden alsof het waar is, is echt lachwekkend.

Nu zou Kristen Stewart volgens Radar Online aan het uithuilen zijn bij Giovanni Agnelli. Hollywood Life maakte het vervolgens nog wat smeuiger door te koppen, Kristen Stewart hokt met – en ik quote -  “De regisseur van de film Welcome to the Rileys” …

Attentie Hollywood Life: de regisseur van Welcome to the Rileys is Jake Scott! Giovanni is producer. Maar wat maken kleine details uit, toch, als je een heet nieuwtje hebt dat je even snel de wereld in wilt gooien.

Inmiddels is hetzelfde nieuwtje al zover geëvolueerd dat Robert Pattinson Kristen ervan beschuldigt een affaire te hebben met Agnelli. Echt? Diverse bronnen dichtbij Kristen hebben aan Gossip Cop laten weten dat de actrice absoluut niet verblijft in het huis van Agnelli. Ze zijn vrienden, dat wel, maar van een affaire is geen sprake. Maar het gokken naar de verblijfplaats van zowel Kristen Stewart als Robert Pattinson brengt blijkbaar zoveel pageviews op, dat de sites liever het risico nemen onwaarheden te brengen dan op zoek te gaan naar echt nieuws.

Zo kan het gebeuren dat Robert Pattinson in Londen zou zijn gespot, feestvierend en al, terwijl andere bronnen tegelijkertijd melden dat hij tot rust aan het komen is in het vakantiehuis van Reese Witherspoon. Overigens was hij daar al weer weg tegen de tijd dat de media hoogte kreeg van de verblijfplaats. Let wel… het was dezelfde Radar Online die het nieuws bracht dat Kristen Stewart de premiere van Cosmopolis zou party crashen. En dat ze een rondedansje gemaakt zou hebben toen ze een rol wist te bemachtigen waar Jennifer Lawrence haar zinnen op had gezet. De film? Lie Down in Darkness. De casting? Moet nog plaatsvinden! Kom op zeg…. hoe moeilijk kan het zijn!

Ik begrijp het wel hoor…. ook ik leef van pageviews. Maar om nou een bericht over te nemen als nieuws, zonder je feiten te checken gaat me te ver. En ja, ook ik kan in het heetst van de strijd in die val trappen. Maar ik hoop wel dat mijn lezers me dan corrigeren. En me wijzen op dit stukje!

Lees ook:Robert Pattinson wél bij première Cosmopolis
Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart praten weer!
Lees ook:Robert Pattinson geeft Kristen Stewart mogelijk tweede kans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>