Sandra Bullock wordt moeder

82nd Annual Academy Awards - Arrivals

Actrice Sandra Bullock is moeder geworden van een geadopteerde zoon. Bullock is al drie maanden de trotse mama van de 3,5 maand oude Louis Bardo, maar hield dit in eerste instantie geheim.

Het jongetje is geboren in New Orleans, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Op de cover van het tijdschrift is de 45-jarige actrice vrolijk lachend met Louis te zien.

Door de scheiding met haar man wordt de actrice een alleenstaande moeder. De actrice zou zich inmiddels ook over de drie kinderen van 15, 12 en 6 van haar ex hebben ontfermd, die momenteel bij haar inwonen. Jesse James zit momenteel in een kliniek om van zijn seksverslaving af te komen.

Lees ook:Sandra Bullock stopt met acteren
Lees ook:Man Sandra Bullock had minstens vier minnaressen!
Lees ook:Sandra Bullock steunt haar stiefdochter
Lees ook:Ex Sandra Bullock schrijft boek
Lees ook:Minnares biedt Sandra Bullock excuses aan

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Sandra Bullock wordt moeder

  1. A.H. Boni

    Waarom gaan die amerikanen allemaal gelijk de afkik kliniek in om van een zogenaamde ‘seksverslaving’ af te komen, daar trapt toch niemand in zeg.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Het klopt niet helemaal wat je zegt. Een verslaving is iets met een achterliggende problematiek en daar moeten verslaafde mensen mee aan de slag. Of het nu drank, drugs, medicijnen, gokken of de computer betreft.

        /   Reply  / 
      1. Laatbloeier

        En dat geldt ook voor een seksverslaving. Sorry, vergat die erbij te zetten.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>