Man Sandra Bullock had minstens vier minnaressen!

Ja hoor, we hebben weer een Tiger Woods gevalletje… Jesse James, de man van Oscar-winnares Sandra Bullock had minstens vier minnaressen. Dame nummer vier meldde zich vandaag. De nog onbekende dame heeft advocate Gloria Allred ingeschakeld, die ook enkele van Tiger’s minnaressen vertegenwoordigd.

Ze claimt maar liefst drie jaar lang een affaire met Jesse te hebben gehad en deze kwam pas tot een einde toen tattoo-model Michelle McGee (foto links) vorige week bekend maakte dat ze meerdere malen met Bullock’s man had geslapen. De minnares bedrogen zeg maar… De vrouw claimt honderden sms-jes van James te hebben. Woensdag kwam naar buiten dat stripper Melissa Smith een aantal maanden een sexuele relatie met Jesse James had gehad in 2008. Nummer drie meldde zich niet lang daarna. Hoeveel meer zullen er nog volgen?

Lees ook:Sandra Bullock steunt haar stiefdochter
Lees ook:Ex Sandra Bullock schrijft boek
Lees ook:Jesse James wil niet scheiden
Lees ook:‘Ashton Kutcher gaat vreemd’
Lees ook:‘Sandra Bullock’s man belazert haar!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>