Patricia Paay: ‘Verdovende rookopmerking Adam héél stom’

Dark Smoking JointCreative Commons License photo credit: Wiros

De afgelopen tijd heeft Patricia Paay vaak haar wenkbrauwen opgetrokken bij het lezen van de interviews met haar ex-man Adam Curry.

Eén keer maakte hij het in haar ogen echter wel heel bont.

Dat was de keer dat hij zei dat hij jarenlang gerookt had om zichzelf te verdoven…

Dat verklaarde de diva maandag tegenover Edwin Evers op Radio 538.

‘Het stomste dat hij de afgelopen weken heeft geroepen is wel dat hij tien jaar lang heeft gerookt om zichzelf te verdoven’, aldus La Paay in de radio-uitzending. ‘Dat was echt een hele domme opmerking. Waar moest ‘ie zich dan tegen verdoven? Tegen mij? Of was ons huwelijk dan zo’n waste of time?’

Omdat ze er zelf niet uitkwam, besloot ze op een gegeven moment de bron zelf te raadplegen wat hij hiermee bedoelde. ‘Ik heb het hem gevraagd, maar hij wist het antwoord ook niet.’

Op zijn beurt was Curry ook niet altijd even blij met de manier waarop Patricia in de media kwam. Zo stuurde hij Patricia een sms’je nadat hij vernam dat zij haar hit Who is that lady with my man opnieuw zou uitbrengen. ‘Toen kreeg ik een berichtje met de vraag ‘What the fuck is that all about”, verklaart Patrica lachend.

Nu de breuk een paar maanden achter hen ligt, zou de communicatie tussen de twee ex-geliefden weer iets beter gaan. Elkaar in het echt spreken doen ze nog niet, maar Curry en Paay e-mailen ondertussen wel  over ‘belangrijke zaken’. ‘Het is over en uit, maar we moeten natuurlijk nog wat wat financiële zaken afwikkelen’, legt het Popstars-jurylid uit vanuit haar huis in Londen.

Een nieuwe liefde heeft ze naar eigen zeggen nog niet gevonden. Van alle wilde geruchten die over haar liefdesleven gaan klopt volgens Paay dan ook weinig. ‘Als ik toch al die bladen moet geloven! Ik wou dat ik zoveel geluk had. Het is echt niet zo heel makkelijk hoor’.

Lees ook:Adam Curry spreekt over ‘echte liefde’
Lees ook:Patricia Paay en Adam Curry gaan scheiden
Lees ook:Christina Curry: ‘Ik ben zo trots op mijn moeder!’
Lees ook:Christina Curry ontmoet Perez Hilton (foto)
Lees ook:Patricia verbijsterd: Adam immigreert met Micky

27 Reacties // Reageer

27 thoughts on “Patricia Paay: ‘Verdovende rookopmerking Adam héél stom’

  1. maria

    Nou ik snap het wel hoor Patricia,een mooie man als Adam die echt ziet hoe zijn “vrouw” continu zichzelf mooi probeert te maken dat maar niet wil lukken.De smink eraf of ging je daar mee naar bed? Micky is puur natuur ze zijn een heel mooi stel samen.En zo hoort het ook een mooie man met een mooie vrouw.En geen oudvrouwtje met een jongere man dan ga je echt wel roken :)

      /   Reply  / 
    1. Suzy Q

      Wat een ongelofelijk domme en bekrompen opmerkingen opmerkingen allemaal… Ik hoop voor je dat hier ook de wiet spreekt…

        /   Reply  / 
  2. john

    micky een mooie vrouw?????volgens mij blow jezelf ook teveel??????

      /   Reply  / 
  3. J.

    Micky puur natuur? Dacht het niet met al die Botox. en die opgespoten lippen.

      /   Reply  / 
  4. Judith

    Micky is puur natuur in tegenstelling tot het gebarsten plamuur van Patricia haar kop..

      /   Reply  / 
  5. karin

    make-up of geen make-up probeer er op je 60e nog maar eens zo uit te zien!!!!sommige zijn 20 en schminken zich suf en zien er nog belabberd uit…en micky puur natuur?laat me niet lachen daar zit ook een laag op van een meter dik!!!en wat betreft haar drugsgebruik past ze goed bij adam curry als ze maar geen ruzie krijgen om een blowtje!!!

      /   Reply  / 
  6. maria

    Familie zeker van PP,
    als je zo op je 60e eruit moet zien,dan ben je geen vrouwwaardig.Oud worden hoort bij de mens laat zien dat je respect heeft voor je leeftijd.Maar nee hup die smink en vooral ophalen die hap.Heb je wel eens haar gezicht goed bekeken het ijzer steekt uit haar wangen als ze lacht.
    zielig hoor.
    Micky is mooi !!!

      /   Reply  / 
  7. Judith

    Maria jij hebt smaak..

      /   Reply  / 
  8. karin

    voor maria:nee geen familie van patricia wel heel veel contact met haar gehad voor mijn werk en ik kan je zeggen dat uiterlijk niets met je leeftyd te maken heeft moet je dan op je 60 E een watergolfje nemen een koltrui dragen in combinatie met kniekousen en een plooirok???hoe lang ben je al niet buiten geweest?

      /   Reply  / 
  9. martin

    haha….over smaak valt te twisten maar inderdaad patricia ziet er niet slecht uit ikzelf ben 42 maar sla haar toch niet over!!!!!!!!en betreft micky:ze heeft mijn een te harde kop echt gemaakt is zij pas….

      /   Reply  / 
  10. maria

    Hallo Karin,wat leuk dat je me dat vraagt.
    Ik ben zelf 57 heb gelukkig geen smuk nodig om te zijn wie ik ben,een moeder en een trotse oma van 2 prachtige kleinkinderen.
    Het is niet van het een dan zomaar watergolf nou lijkt me dat PP dat wel heeft in al haar haarstukjes dan niet waar:)Vrouw zijn daar moet je trots op zijn zonder al die bombarie en dat vind ik nu jammer van vr zoals een PP,PB CB noem ze maar op een voorbeeld voor de vrouw?
    verloochen van de moeder en oma die je bent wees daar trots op,laat zien wie je bent en hou op met jongemannetjes die toch weer weglopen.
    Micky dat is een mooie vrouw die al veel heeft meegemaakt,zij en Adam passen bijelkaar.

      /   Reply  / 
    1. Anton

      Maria: vermoedelijk een Telegraaflezend en SBS/RTL kijkend huisvrouwtje die (net zoals veel anderen) van alles roepen over natuurlijk ouder worden omdat ze jaloers zijn (god weet waarom) op vrouwen als Paay en best meer geld aan uiterlijke verzorging en wellicht plastische chirurgie zouden uitgeven als ze daar de middelen voor hadden. Ben geen fan van Paay, maar leven en laten leven. Word zo moe van die kneuterige spruitjesmentaliteit

        /   Reply  / 
  11. karin

    hallo maria,ieder vrouw ongeacht haar leeftyd mag er uit zien zoals zij dat zelf wilt toch?met of zonder make-up met of zonder haarstukjes[die ze absoluut niet heeft naar mijn weten]en een vrouw zoals jij ze cb noemt is absoluut niet met pp te vergelijken dan ga je van het ene uitterste naar het andere die vrouwen zijn vele stappen verder gegaan met moeder natuur!ook een keuze waar je vrij in bent en als pp zich hierbij goed voelt en jij je zelf zoals je bent is dat toch alleen maar fijn?maar je kan mensen niet gaan veroordelen hoe ze leven zich kleden enz.enz.het is leven en laten leven toch?dit is wat ik er nog over wilt zeggen en het daar ook bij laat ik vindt:ze ziet er top uit en is een echt gevoels mens en verdient het niet om zo behandeld te worden .uit

      /   Reply  / 
  12. maria

    Hallo Karin,ik vind het lief van je dat je zo voor haar opkomt,maar vergeet niet dat het een vrouw is die graag in de belangstelling staat en dan krijg je nu eenmaal critiek.
    Zo is het en niet anders,of ze lief en aardig is zal me een worst zijn,het gaat erom dat PP in dit stuk over het roken gaat van Adam dat die het al 10 jaar doet en ik dat kan begrijpen
    meer is er niet.
    Karin ik sta dagelijk bloot met mensen en gelukkig hoef ik me niet voor te doen als dat ik ben.
    blijf wie je bent en heb respect voor het vrouw zijn!
    bedankt voor je dis.
    gr maria

      /   Reply  / 
  13. Judith

    Karin…… Patricia moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen..want ze wordt zo gek als een deur. Ze geeft geen goed signaal af aan haar dochter..Heb je haar wel eens gezien? Ze is pas negentien, maar ze heeft een kop van veertig…met al die make-up op haar gezicht…

      /   Reply  / 
  14. maria

    Judith ,daar ben ik het helemaal mee eens,ze is MOEDER !!!!!!
    Laat zien dat je dit waardig bent,en niet als een smukpop op de tv seky zitten doen en jongemannen uitdagen om in haar bed te krijgen.
    Ze heeft er nog steeds zin in,Martin is 42 jaar en die draait ook graag een nacht met haar door,maar 10 jaar lang nog Martin;)
    ben benieuwd wie de opvolger wordt van deze media pop:)

      /   Reply  / 
  15. karin

    hoi patricia…ik heb zelf vroeger ook heel veel make-up gebruikt en mijn moeder absoluut niet dat is de leeftyd of je groeit erover heen of je blijft het doen,ik zelf vondt het op een geven moment zelfs irritant op mijn gezicht en ben ervanzelf mee gestopt dat heeft niets met pp te maken en wees niet bang pp is niet zo gek als een deur ze is eerder teleur gesteld en kwaad en ja als je bekend bent dan is het moeilijk om je mond te houden en de pp die ik ken is veel liever en gevoeliger dan haar uiterlijk misschien op dit moment toont geloof me….

      /   Reply  / 
  16. john

    martin….als het jouw lukt bel dan ff…zou er ook absoluut ook niet mee zitten ik heb ze jonger gehad en minder mooi:-) o ja ik ben 38 (bijna 39)

      /   Reply  / 
  17. maria

    beste Karin,
    zolang ik haar op de tv heb gezien is ze overdreven,ook toen ze nog met adam was.heb je haar wel eens gezien bij Jensen .dat ze zomaar aan haar bortsen liet pakken door hem.
    Nou Adam nam nog maar een blowtje .
    Kijk een oudere vrouw op die leeftijd durft nu eenmaal veel meer te doen en te zeggen,maar of je partner daar nu echt van gedient is,geloof ik niet.Dus Adam dook weg ik zijn blowtje.
    Hij heeft alleen 10 jaar weggeooit van zijn leven en ook die van PP anders had ze nu nog een lans gehad om toch iemand tegen te komen die met haar het leven wil delen.Nu geloof ik daar helaas niet meer in,ze is te oud .
    niet voor 1 nacht :)

      /   Reply  / 
  18. maria

    hoi maria,alles wat je op tv ziet is 90% afgesproken werk en de keus ligt natuurlijk wel bij zelf en adam was zelf hield ook heel erg van dit soort geintjes en adam zelf kan wel zeggen hij 10 jaar lang weg dook in zijn blowtje maar je hebt meer karakter als je dan gewoon je vrouw verlaat als de liefde over is en niet de schuld bij je blowtje neerleggen en of je nou 60 of 30 bent zoiets doet verdomd zeer en zeker als er dan een andere vrouw in het spel is en wat is nu echt belangrijk de sex of de band die je samen hebt opgebouwd?denk daar ook eens over na maar schijnbaar kan ik schrijven wat ik wil het helpt toch niet dus ik schei er dus ook mee uit en hoop met heel mijn hart dat niemand dit zelfde mee gaat maken want nogmaals dit verdient pp echt niet

      /   Reply  / 
  19. karin

    even nog dit sorry voor de verkeerde naam boven het mailtje voor ria moet karin zijn!

      /   Reply  / 
  20. Judith

    Karin..ahum heb je haar ook wel eens zonder make-up gezien en haarstukjes gezien? aangezien jij veel met haar optrekt/optrok..

      /   Reply  / 
  21. Judith

    Maria met je eens..Ze hoort een voorbeeldfunctie voor haar dochter te zijn..en niet een moeder die met iedere man neukt..Ze zeggen toch wel eens ahumm ‘Zo mmoeder zo dochter’of “de appel valt niet ver van de boom” ahumm..

      /   Reply  / 
  22. maria

    Is het niet zo dat zij zelf voor Adam haar man verliet en met Adam er van door ging??
    Zo iets is niet leuk,maar tja..oog om oog zeg ik dan maar,ze schijnt toch het niet echt erg te vinden want die namaak op de tv mag ze weglaten hoor als je verdriet heb laat het dan ook zien.
    Graag zonder smuk.
    gr maria die deze dis verlaat,ik kijk naar onze koningin die 72 jaar is zonder smuk een fantastische verzorgde vrouw mag ik wel zeggen respect.Hoop beslist dat ik er zo nog uit zal zien als ik die leeftijd heb mogen behalen.

      /   Reply  / 
  23. jan-willem

    beatrix zonder smuk?al staat er windkracht 8 dan nog zit er geen beweging in haar pruik er zit geloof ik wel een bus of 3 aan haarlak in en daar wil jij op lijken als je 72 bent?prettige wedstryd!patries je bent en blijft een lekker ding 60 of geen 60 met make-up/haarstukjes enz.enz ik zie haar 100x liever dan een styve trut!!!

      /   Reply  / 
  24. Judith

    Re… Ik zie liever het gezicht van Beatrix dan het gebarsten plamuurkop van de kleine dwerg Patricia…

      /   Reply  / 
  25. monique

    tjonge jonge heeft die judith niets anders te doen dan klagen en klagen ben benieuwd hoe je erzelf uitziet nu en als je 60 bent(of ben je dat al want je hebt echt niets beter te doen geloof ik)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>