Adam Curry spreekt over ‘echte liefde’

curry3Creative Commons License photo credit: NickStarr

Blijkbaar vond Adam Curry dat hij zijn bijna-ex Patricia Paay nog niet genoeg pijn heeft gedaan.

In een interview met de Telegraaf geeft hij haar daarom nog een trap na.

‘Dit is echte liefde, ja’, beaamt de internetgoeroe in het interview. ‘Ik kan maar tot één conclusie komen: met Patricia was ik blijkbaar niet gelukkig.’

Met Mickey heeft Curry die gevoelens natuurlijk wel. Dat hij zijn vrouw hiermee kwetst: het zij zo.

Tenminste, dat lijkt de lezer op te kunnen maken uit deze zin: ‘Als Patricia eerlijk is tegenover zichzelf, dan wéet ze dat het tussen ons al langer niet meer was zoals vroeger. Er is toen we tien jaar geleden definitief naar Europa kwamen veel veranderd.’

Dat zijn 19-jarige dochter ook kwaad op hem is, ja, dat vind Adam wel een minpuntje. ‘Het doet me heel veel verdriet dat ik haar zoveel pijn doe. Ze is zó teleurgesteld in me.’

Wel hoort dit bij het volwassen worden, vindt hij. Zijn kind moet leren dat het leven ‘geen wals is, maar een wilde jungledans‘.

Lees ook:Adam Curry praat voor het eerst over scheiding
Lees ook:Patricia verbijsterd: Adam immigreert met Micky
Lees ook:Christina Curry: ‘Ik ben zo trots op mijn moeder!’
Lees ook:Christina Curry spreekt over relatie Adam
Lees ook:Christina Curry wil Micky Hoogendijk zien

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Adam Curry spreekt over ‘echte liefde’

  1. Esmee

    Het klinkt cru, maar ik weet precies hoe Adam zich moet voelen. Ik heb helaas hetzelfde meegemaakt. Ik ben getrouwd en in tegenstelling tot Adam had ik een fijne huwelijk. Totdat ik in iemand anders mijn soulmate ben tegengekomen. Je wordt blootgesteld aan gevoelens die je niet kunt negeren, waarvan je niet eens beseft dat ze bestaan. Het was liefde op het eerste gezicht en de eerste zoen voelde alsof alle puzzelstukjes eindelijk op de juiste plaats zijn gelegd. We konden er niet om heen.
    Maar ja, ik ben getrouwd en hoewel anders, hou ik niet minder van mijn man. Hij was niet gek, zag dat ik verliefd was en in een roze droom leefde. Toch was hij bereid om mij nog een kans te geven. Ik heb voor mijn huwelijk gekozen. Vraag me alstjeblieft niet waarom. Het is een jaar geleden, toch huil ik mezelf ‘s avonds nog altijd in slaap. Ik zit nu in therapie. Ik wou dat ik nooit mijn soulmate ben tegengekomen. Er gaat geen dag voorbij dat ik me niet afvraag of ik wel de juiste beslissing heb genomen. Daarom vind ik het zo dapper van Adam dat hij die stap heeft gezet. Jullie zullen wel anders denken, maar daar is echt moed voor nodig. Om je vertrouwde omgeving te verlaten, om met de nek aangekeken te worden door de rest van je vrienden en familie, om het onbegrip te trotseren.

    Begrijp me niet verkeerd, ik leef ook mee met Patricia en wens haar alle sterkte en vooral mettertijd heel veel geluk en liefde. En voor Adam, tja… Hij heeft kennelijk naar zijn hart geluisterd. Kennelijk voor hem is dat de juiste beslissing. Alleen de tijd zal het leren.

      /   Reply  / 
    1. Layla

      Kijk Esmee, dat je verliefd wordt op een ander kan. Maar om eerst een “proefperiode” samen door te maken om te kijken of de nieuwe “schoenen” wel goed lopen en dan de oude pas weg te gooien dat gaat mij iets te ver. Getuige van zeer weinig respekt naar zowel de oude als de nieuwe “schoenen”. Betekent: ik geef voor niemand iets op zonder zekerheid voor mijzelf. Wat bovendien hier het hele verhaal zo onsmakelijk maakt is dat er allerlei verwijten en “nieuwe” ontdekkingen aan het adres van de oude partner worden gemaakt.Dit kun je ook voor je houden; maar ja dan is het interview zo afgelopen.

        /   Reply  / 
  2. bijtje

    Wat zien die vrouwen toch in die bleke melkmuil?! Hij heeft geld, daar gaan ze voor, want qua personality en uitstraling is t lange nitwit!

      /   Reply  / 
  3. Debbie

    Ik vind Adam een eikel, het is niet netjes wat hij heeft gedaan, maar hij heeft een dochter waar hij rekening mee dient te houden. Ook al is ze al 18. Vind het belachelijk dat hij net is bij haar moeder en nu overal loopt te verkondigen hoe gelukkig hij wel niet is nu hij zijn soulmate heeft gevonden. Net alsof hij zichzelf nog moet overtuigen. Leuk, omdat overal te lezen als je zijn dochter bent. Had ie best even mee kunnen wachten. Hij had ook best even kunnen zeggen dat hij geen interviews gaf, omdat het allemaal nogal gevoelig ligt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>