Katie Price had miskraam vlak voor breuk (video)

A Candle for our AngelsCreative Commons License photo credit: Merelymel13

Een paar weken voordat ze bij Peter Andre wegging, zou Katie Price een miskraam hebben gehad.

Het Britse glamourmodel heeft vrijdag in een exclusief interview met ITV verteld dat ze tien weken zwanger was op het moment dat ze de baby verloor. Zowel zij als Peter waren erg blij geweest bij het idee van een mogelijk derde kindje.

Zwanger
Volgens Price was ze zwanger geraakt tijdens haar verblijf in Los Angeles. Ze was daar naartoe gegaan omdat ze haar relatie probeerde te ontvluchten. Peter kwam haar na enkele weken opzoeken en na veel vijven en zessen ging ze uiteindelijk met hem mee naar huis.

Wonderbaarlijk
Over deze tijd verklaarde ze op tv: ‘Hoewel we het op dat moment moeilijk hadden en ik niet naar Amerika had moeten gaan, waren we allebei blij met het vooruitzicht van een baby. Het krijgen van een baby is iets wonderbaarlijks’.

Bekijk hier Katie Prices openhartige interview met ITV:

Klik hier voor de overige delen.

Echo
Eenmaal terug in Londen ontdekte ze tijdens een echo dat het kindje niet meer leefde. ‘We probeerden iets te zien op het scherm, maar de verloskundige zei: ‘Nee, de baby is dood, het is er niet meer’.’ De zwangerschap werd hierna voortijdig afgebroken.

Teleurgesteld
Naar aanleiding van Katies bekentenis heeft Peter via zijn woordvoerder een verklaring uitgegeven. ‘Het was ook Peter zijn kind en Peter is ook gebroken’, stelt zij. ‘Hij is teleurgesteld dat Katie er voor kiest om in de media over haar huwelijk te blijven praten. Het is een privé-kwestie.’

Drankje op
Daar heeft Peter helemaal gelijk in. Dus waarom heeft hij haar niet gewoon gebeld om dat te zeggen? Aan de andere kant, kun je een fatsoenlijk gesprek voeren met een vrouw die in hetzelfde interview beweert: ‘Ik weet dat ik een nachtmerrie ben en een flirt. Als ik een drankje op heb, wil ik mijn kleren uittrekken… Het is verschrikkelijk’.

Lees ook:Katie Price wéér zwanger!
Lees ook:Peter Andre en Katie Prices relatietherapie
Lees ook:‘Katie en Tom willen 2e kindje’
Lees ook:Katie Price spreekt zich uit over relatiebreuk
Lees ook:Céline Dion een miskraam?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>