Ontredderde Sylvester Stallone: heb respect voor mijn overleden zoon

Sylvester Stallone is totaal ontredderd over de dood van zijn oudste zoon Sage Stallone. Diverse raadselachtige omstandigheden rondom de dood van Sage, deden de geruchtenmachine op volle toeren draaien. Speculatie over de oorzaak en vooral de tijd van overlijden resulteerde in de volgende oproep van Sly:

“Er is geen grotere pijn voor een ouder om een kind te verliezen. Ik vraag daarom aan iedereen om de herinnering aan mijn getalenteerde zoon te respecteren en om rekening te houden met de gevoelens van zijn moeder, Sasha.”

Rocky ster Sylvester Stallone, verloor zijn zoon vorige week in omstandigheden die nogal raadselachtig waren. Sly vertelt verder: “Dit verschrikkelijke verlies zal voor de rest van ons leven nog gevoeld worden. Sage was ons eerste kind en een belangrijk deel van ons leven. Ik vraag iedereen om de herinnering  aan mijn zoon met rust te laten en geen ongegronde vragen op te roepen.”
Bron: TMZ 

Lees ook:Sage Stallone begraven, Sylvester Stallone rouwt
Lees ook:Oudste zoon Sylvester Stallone overleden
Lees ook:Zoon Sylvester Stallone overleden aan hartfalen
Lees ook:Sage Stallone was al minimaal drie dagen dood
Lees ook:Sylvester Stallone cancelt première The Expendables 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>