Sage Stallone was al minimaal drie dagen dood

Het wordt verdrietiger en verdrietiger voor Sylvester Stallone. Berichtten we vanmorgen nog dat zijn zoon, Sage Stallone (36), levenloos was gevonden in zijn appartement. Nu melden bronnen aan TMZ dat Sage minimaal al drie dagen geleden is overleden.

De bron vertelt aan TMZ dat Stallone’s oudste zoon uit zijn eerste huwelijk als een kluizenaar leefde. De laatste keer dat iemand met hem heeft gesproken is vorige week vrijdag geweest. Het is daarom goed mogelijk dat Sage Stallone al langer dan drie dagen dood is. TMZ maakt al melding van een week.

“Zijn kamer was een chaos, overal lagen bier -en frisdrankblikjes, sigarettenpeuken en voedsel. Er is een schoonmaakster die minimaal een keer week bij Sage Stallone kwam schoonmaken, maar zij had strikte instructies om nooit zijn kamer te betreden. Ze mocht zelfs niet op de deur kloppen om te laten weten dat ze aanwezig was.”, zo meldt de bron.

Het was de moeder van Sage die onraad rook, omdat ze hem niet te pakken kon krijgen. Zij droeg de schoonmaakster om polshoogte te nemen in het appartement. Hierop deed de schoonmaakster de gruwelijke ontdekking.

Lees ook:Oudste zoon Sylvester Stallone overleden
Lees ook:Raadsels rond Sage Stallone’s dood worden groter
Lees ook:Zoon Sylvester Stallone overleden aan hartfalen
Lees ook:Sage Stallone begraven, Sylvester Stallone rouwt
Lees ook:Ontredderde Sylvester Stallone: heb respect voor mijn overleden zoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>