‘Paris Hilton brengt Hitlergroet’

Paris Hilton is opnieuw in opspraak geraakt. Dit keer zou ze de Hitlergroet hebben gebracht. Dat zou blijken uit bovenstaande foto, die vandaag is vrijgegeven, meldt RadarOnline. De 29-jarige Hilton zou haar vlakke hand schuin omhoog hebben gehouden en met één vinger een snor hebben geïmiteerd. Ze droeg op dat moment ook een pet. Een woordvoerder van de steenrijke hotelerfgename ontkent de beschuldigingen. ”Ze was aan het dansen en krabde aan haar gezicht. De beschuldiging dat zij de Hitlergroet bracht is totale onzin. Een groot deel van Paris’ familie is joods.”

Foto: BRUNOPRESS

Lees ook:Paris Hilton Bedreigt Lindsey Lohan
Lees ook:Paris Hilton: ‘Ik google mijzelf’
Lees ook:Vriendin Paris Hilton moet Zuid-Afrika verlaten
Lees ook:Paris Hilton opgepakt na Nederland-Brazilië
Lees ook:Paris Hilton fietst door de grachten van Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>