Jan Smit aangevallen door ex-man van Liza

FenceCreative Commons License photo credit: matsuyuki

Jan Smit zou dinsdagavond op de vuist zijn gegaan met Wim Visscher.

De ex-man van Liza zou nadien door de politie zijn opgepakt.

Terwijl half Nederland ademloos naar het interview met Gerda Smit keek, was haar zoon de koffers aan het inpakken voor een romantische vakantie met zijn nieuwe liefde.

Woede
Bij het huis van de moeder van Liza werd het tripje naar Spanje voorbereid. Op het moment dat Jan de bagage in de auto wilde zetten, dook Wim Visscher plotseling op. Volgens RTL Boulevard zou hij net die avond zijn dochtertje Fem bij zijn ex-schoonmoeder op komen halen. Toen hij de zanger met de koffers in de weer zag, barstte Visscher in woede uit.

Dolle stier
‘Opeens kwam die ex er als een dolle stier aanrijden. Hij sloeg wild om zich heen’, beschrijft Jaap Buijs, de manager van Jan, de situatie. Visscher zou de zanger vervolgens de ene na de andere stomp hebben verkocht. Een tegenreactie bleef evenwel uit.

Het was uiteindelijk de vader van Liza die de beide heren uit elkaar wist te krijgen. Wim Visscher zou hierna met stille trom zijn vertrokken.

Opgepakt
Enkele bronnen hebben tegenover RTL Boulevard verklaard dat Liza’s ex later die avond door de Volendamse politie is opgepakt. De Telegraaf heeft de bevestiging gekregen dat er dinsdag na melding van een vechtpartij een 37-jarige man is gearresteerd. Of het hier om Wim Visscher gaat, wil de politie echter niet kwijt.

Spanje
Volgens Jaap Buijs heeft Jan geen ernstige verwondingen aan het incident overgehouden. Liza zou alleen wat haren missen. Ondertussen zijn de twee alsnog naar hun vakantieadres in Spanje afgereisd. Of de zanger aangifte heeft gedaan, is niet bekend.

Lees ook:Advocaat: vechtpartij met Jan Smit ‘nogal overdreven’
Lees ook:Dreigt er een kort geding voor Jan Smits manager?
Lees ook:‘Jan Smit is niet blij met zijn moeders interview’
Lees ook:‘Jan Smit heeft nooit sorry gezegd’
Lees ook:Jan en Liza hebben een hondje!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan Smit aangevallen door ex-man van Liza

  1. Zo

    hahahah jantje zeker gelijk huilen bij mama..ik ben geslagen door een hele grote meneer traan traan traan.

      /   Reply  / 
  2. sylvia

    wat zal mama smit hier op te zeggen hebben…

    of zou de ex met het bondje geslagen hebben hahahahahahahahha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>