Lost acteur Matthew Fox belazert zijn vrouw met een stripper!

49th annual Monte Carlo television festival

Wat is dat toch met al die bekende mannen die hun vrouwen belazeren de laatste tijd?! Na onder andere John Terry, Tiger Woods en Ashley Cole kunnen we er weer eentje aan het rijtje cheaters toevoegen: de 43-jarige Matthew Fox, bekend uit de serie Lost.

De als brave huisvader bekend staande acteur, die Dr. Jack Shephard speelt in Lost, zou volgens The National Enquirer al maandenlang een affaire hebben met een 26-jarige stripper. Hij ontmoette de “dame” vorig jaar in een stripclub in Oregon. De stripster heet Stefani Talbott en laat weten dat de vonk meteen oversloeg nadat ze danste voor Fox in de Stars Cabaret Club. Ze hebben volgens haar meerdere malen seks gehad en ze heeft pikante sms-jes van hem op haar telefoon staan. Matthew is sonds 1991 getrouwd met Margherita Ronchi en het stel heeft twee kinderen samen.

Lees ook:‘Stefani zwanger van derde kindje’
Lees ook:Matthew McConaughey voor derde keer vader
Lees ook:Matthew McConaughey: derde kindje op komst
Lees ook:Jeff Goldblum (56) doet het met Lost-actrice (21) (video)
Lees ook:Courtney Love claimt affaire met Gavin Rossdale!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>