HBO Nederland zendt 64ste Primetime Emmy Awards live uit

HBO Nederland zendt, voor de eerste keer in de Nederlandse tv-geschiedenis, de uitreiking van de 64ste Primetime Emmy Awards live uit. In de nacht van zondag op maandag 24 september, tussen 2:00 en 5:00 uur, is het prestigieuze Award-festijn live in Nederland te volgen. HBO is dit jaar groot kanshebber en heeft, meer dan elk ander netwerk, 81 Emmy-nominaties voor ondermeer Game of Thrones, Boardwalk Empire, Girls, Curb Your Enthusiasm, Veep en de HBO-films Hemingway & Gellhorn en Game Change.

De Amerikaanse reclame-onderbrekingen worden opgevuld met het logo van de Primetime Emmy Awards. Ten slotte biedt HBO te allen
tijde reclamevrije televisie, dus ook tijdens de live-uitzending van de 64ste Primetime Emmy Awards. Direct na de Emmy Awards is de eerste aflevering van het langverwachte derde seizoen van Boardwalk Empire – genomineerd voor o.a. ‘beste dramaserie’ en ‘beste mannelijke hoofdrol in een dramaserie’ – te zien.

Gemonteerde samenvatting
Voor degenen die niet in staat zijn om de 64ste Primetime Emmy Awards live te kijken, biedt de gemonteerde samenvatting uitkomst. Deze 120 minuten durende, reclamevrije uitzending wordt – met Nederlandse ondertiteling – uitgezonden op dinsdag 25 september om 20:30 uur op HBO 2. De Nederlands ondertitelde samenvatting zal tevens beschikbaar zijn via HBO’s on demand platformen HBO On Demand en HBO GO.

Nominaties
De nominaties werden bekend gemaakt op 19 juli. Actrice Kerry Washington en TV presentator Jimmy Kimmel presenteerden de bekendmaking. Jimmy Kimmel zelf ontbrak niet bij de genomineerden: hij is genomineerd in de categorie Outstanding Variety Series. Zowel Mad Men als American Horror Story voeren de lijst aan met 17 nominaties. Een compleet overzicht van de nominaties kun je HIER vinden (pdf bestand). Als je goed kijkt vallen direct de namen op van de series die niet genomineerd  zijn. Lees verder Emmy Awards, Wie missen we?

Lees ook:Emmy Awards: Homeland en Game of Thrones grote winnaars
Lees ook:Emmy Nominaties 2012 bekend gemaakt
Lees ook:HBO wint 23 Emmy Awards
Lees ook:HBO NL zendt 70ste Golden Globe Awards live uit
Lees ook:Emmy nominaties: wie missen we?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>