Jean Claude van Damme helpt gehandicapte hondjes

Sommige mensen zijn echt te gek. Zo ook acteur Jean Claude van Damme. Op dit moment wordt er een real life soap van hem gedraaid. In die soap kunnen we straks zien wat JC bezig houdt. We kunnen je nu al vertellen dat je in deze soap niet alleen JC en zijn familie maar ook vaak hondjes voorbij zult zien komen. De acteur blijkt namelijk een zwak voor viervoetertjes te hebben. Vooral gehandicapte hondjes krijgen zijn aandacht. In huize van Damme wonen momenteel een hondje met drie pootjes en eentje die zich in een rolstoel voortbeweegt. How quite!

Lees ook:Ria Brieffies’ toestand verslechterd
Lees ook:Dré Hazes verliefd op Fatima Moreira de Melo
Lees ook:Nelson Mandela laat miljoenen na, maar niet aan Ex Winnie
Lees ook:‘Lucinda Walsh’ in GTST
Lees ook:The Backstreet Boys geven extra optreden in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>