Courtney Love had ook seks met Kate Moss

Courney Love, American rock musician and actress, plays live at the Glasgow O2 Academy with her band Hole

Courtney Love, de weduwe van Kurt Cobain, heeft of veel aandacht nodig of heel veel seks met alles en iedereen gehad. Nadat ze onlangs uit de school klapte dat ze seks had gehad met Gavin Rossdale, zelfs tijdens zijn relatie met Gwen Stefani, verklapt ze nu seks te hebben gehad met fotomodel Kate Moss!

“Kate zal het niet erg vinden dat ik dit vertel’”, zegt Courtney in een interview. “We hebben seks gehad. Een schitterend verhaal voor de kleinkinderen, toch? Of het door de drugs kwam? Nee, Kate nam toen niet veel drugs, het gebeurde gewoon. Het was leuk. Zij vertelt het ook, ik hoop dat ze nu niet boos op me wordt. Ik vertel graag alles, ik ben een flapuit. Maar Kate is een cool wijf. Kate is een goede vriendin. Het heeft niet veel gescheeld of ik had haar huis gekocht in St John’s Wood.” Who’s next?

Lees ook:Courtney Love claimt affaire met Gavin Rossdale!
Lees ook:Courtney Love verliest voogdij over 17-jarige dochter!
Lees ook:Kate Hudson heeft nieuwe vlam
Lees ook:Prins William inspiratiebron voor koninklijke rubbers
Lees ook:Anouk is verslaafd aan seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>