Erven Michael Jackson sluiten grootste platendeal ooit

Michael Jackson HIStory World Tour

De erven Michael Jackson zullen vanaf nu wel handenwrijvend door het leven gaan. Naar verluid zouden zij de grootste platendeal ooit in de muziekbusiness hebben gesloten ter waarde van 165 miljoen dollar.

Volgens Associated Press zouden de erfgenamen van Michael een deal hebben gesloten met Sony Music Entertainment voor tien projecten over een periode van zeven jaar, inclusief enkele albums met nieuw en niet eerder uitgebracht materiaal van de King of Pop, compilatie-albums en live albums. Het eerste album met niet eerder verschenen nummers zou al in november moeten verschijnen. Er zou naar verluid nog genoeg materiaal liggen voor twee tot drie albums.

Lees ook:Michael Jackson’s MICHAEL nu al GOUD!
Lees ook:Michael op 1!
Lees ook:Legendarische Moon River zanger Andy Williams overleden
Lees ook:Album One Direction Midnight Memories snelstverkopende album 2013
Lees ook:Lady Gaga zou openen voor Michael Jackson

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Erven Michael Jackson sluiten grootste platendeal ooit

  1. Laatbloeier

    Langzaam maar zeker steeds meer bewijs dat Michael Jackson dood meer waard is dan levend. Dat geeft je wel te denken …. wie er allemaal belang bij zijn dood hadden en nu nog hebben.

    Hoe verdrietig ook … er komt wel nieuw werk van Michael uit en het geld is ook voor zijn kinderen.

      /   Reply  / 
  2. darinka

    Dit hadden ze moeten doen dat ook michael hier van kan geniten en nu doen ze alles alleen maar om geld en toen michael om hulp vroeg niemand had dat hem aangeboden en kijk wat nou gebeurd,iedereen profiteren van michael’s goede werk,goede hart,goede muziek en alles wat mike deed,onbegrijpelijk echt te gek voor worden…
    En hoelang blijf zo?????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>