Kylie Minogue is bisexueel!

The Brit Awards 2009 - Show

Vlak nadat er pikante foto’s van Kylie Minogue verschenen zijn, is er meer hot nieuws over de zangeres.  Goed nieuws voor de dames die een oogje hebben op de zangeres. Kylie heeft namelijk laten weten dat ze ook op vrouwen valt. De 41-jarige actrice heeft in een interview laten weten dat ze zich wel eens aangetrokken heeft gevoeld tot vrouwen. Maar voor de mannen, waarvan de fantasie nu op hol slaat, een afknapper: Ze zegt nog nooit wat met een vrouw gedaan te hebben.

De zangeres, die een relatie heeft met het Spaanse Versace model Andres Velencoso deed deze opvallende onthulling in het tijdschrift Max Mexico. Twee jaar geleden, toen ze net gebroken had met haar vorige vriend Olivier Martinez, maakte Kylie al de grap dat ze maar lesbisch zou worden, omdat er geen mannen in haar leven waren op dat moment. Ze liet ook weten een oogje te hebben gehad op wijlen actrice Tallulah Bankhead. In 2000 zoende ze in de Chris Evans show met Spice Girl Geri Halliwell.

Kylie heeft een flinke groep homosexuele fans. In een recente poll onder 3000 homosexuele mannen werd ze als tweede icoon voor de gay communitie gekozen. Op nummer 1 stond voetballer Cristiano Ronaldo.

Volg Celebblog ook op Twitter!

Lees ook:Kylie Minogue in maart in Nederland
Lees ook:Chocolade en koffie houden Kylie Minogue slank
Lees ook:Demi Moore spreekt niet meer met haar dochters
Lees ook:Kylie Minogue strak van de botox
Lees ook:Wordt Kylie Minogue katholiek?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>