Gordon woedend op actie Radio Veronica

Kent Portable Tube AM RadioCreative Commons License photo credit: alexkerhead

In de klucht rondom Gordons vermeende vertrek uit de Toppers werd vrijdag een nieuw dieptepunt bereikt.

Radio Veronica-DJ Erik-Jan wilde zo graag weten of de zanger al dan niet uit het trio zou stappen, dat hij ‘s ochtends een bezoek aan diens huis bracht.

Tot overmaat van ramp lieten de schilders hem ook nog binnen.

Vanzelfsprekend kon Gordon de grap niet waarderen en is hij nu woest op de radio-dj.

‘Er wordt vandaag bekend gemaakt of Gordon wel of niet de Toppers wordt uitgepleurd. Ik sta nu bij zijn woning in Blaricum. We gaan kijken of we deze gillende relnicht uit zijn nest kunnen trappen’, aldus Erik-Jan Rosendahl vrijdagochtend op de radio.

In de uitzending was vervolgens te horen hoe een woedende Gordon de dj zijn huis uitzet. ‘Dit is huisvredebreuk. We zijn nog aan het beraden of we stappen zullen nemen’, verklaarde hij later die dag tegenover Shownieuws.

In RTL Boulevard vertelde hij tevens dat hij een gesprek met Benno de Leeuw, de manager van de Toppers, had gehad. Naar eigen zeggen was deze ontmoeting ‘fantastisch’ verlopen.

Van beide kanten zou tijdens dit gesprek nogmaals zijn benadrukt dat van een eventueel vertrek of van een vervanging van Gordon geen sprake is.

Hoewel alle verhalen hierover slechts op roddels waren gebaseerd, gaf de blonde zanger op televisie toe dat hij door de aanhoudende geruchtenstroom toch een beetje aan zijn deelname was gaan twijfelen. Maar na het gesprek met De Leeuw weet hij het zeker: hij blijft.

‘En mocht het zo zijn dat ik volgende maand tóch besluit om uit de Toppers te gaan, dan doe ik dat met opgeheven hoofd. Dan is het míjn beslissing geweest’, besloot Gordon zijn verhaal.

Lees ook:Manager Toppers: ‘Gordon ziet nu overal spoken’
Lees ook:Gordon uit de Toppers gezet?
Lees ook:Gordon verlaat nu zelf De Toppers
Lees ook:‘Gordon stapt zelf uit Toppers’
Lees ook:Gerard Joling toch weer naar Toppers?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>